Zdenek píše:Ahoj Petře,
plotny má na motorce Pjažák tak si s ním dohodni svezení jestli je to to pravé ořechové. Škoda že jsi na to nevzpomněl na srazu.
Zdenek
Předem se omlouvám,že reaguji až teď. Byl jsem na SEVERNÍM BALKÁNU (Košice) no a pak přes Asii (Bratislava + Brno) domů do Evropy.
Přepákovat + ploty a nebo stupačky to je slovo do rvačky.
Jsou zastánci stupaček i ploten. MŮJ názor - na stupačce není moc možností kam dát nohu jinak než na prostředek chodidla.Řazení se stupačkou je pro pohyb nohy nepřirozený podvlíknou nohu pod řadíčku a pak zvedat špičku nohy je pro mě nemysl. Občas se svezu na Spiritce Blaženky a musím říct opravdu ne éé.Po letošní dovelené kde jsme najeli za deset dní přes 4 tísíce měla Bláža puchejř na palci a to právě od řazení rychlostí (na vyšší rychlost). Rozhodnuto udělám ji plotny a přepákování.Ja na plotně můžu za jízdy tancovat a to mě vyhovuje.Můžu dát patu na plotnu a špičku opřit o padák. V této poloze jezdím asi nejvíc no a pak taky předkopy.
Když musím zastavit na to abych si vorazil,tak kvuli nohám to opravdu není.
Přepákuješ a už nic jinýho chtít nebudeš. To je jako když máš v jebce manuál nebo automat jednou zkusíš a nechceš jinak.
Když sednu do jebky co má fofr klacek,tak se mi chce brečet a řvu ZA CO ?????!!!!!!
Dnes už by sis TV bez dálky taky nekoupil.
A vo votom to jééé. UDĚLAT SI POHODLÍ !!!
Světu MÍR čabas P.