tak jak koukám,asi vůbec nemá co psát...protože jak něco napíšu,tak je asi to špatně ??????
1. že se hrálo méně času ....upozorňoval jsem na to,když jsem to zjstil.....!!!!na jednu stranu pokud se hraje něco už víckrát ,,šipky,,tak by se mělo asi dodržovat to samé...???ale asi je to jedno???..je to jen pro zábavu a aby jsme se sešli..ano......dál to nechci už řešit...
2. a obsluha ??? asi jsme měly je z verčou pech nebo nevím???,po zjištění špatného učtu jsem to řešil hned na místě ....perzonál vůbec nevěděl co má vlastně počítat???a ani se mezi sebou dohodnout,,když jsem chtěl vyjádření,,vysvětlení,, tak mě zkr.poslaly do prdele..nevím asi jsem špatný člověk že si hlídám co si vypiji ???a nejsem člověk ,který nedává díška...
3.celkem :určitě se jedná o Mikulášské házení a v čem to je asi jedno???zvolili se šipky tak podle toho by se mělo dít....???
a pokud se hrajou jen hodinu a néé 2,30h podle původního plánu..tak podle mého názoru se můžeme jen sejít a nic nehrát .to pak celé házení ztrácí smysl,,co kdyby se hrálo něco jiného???tak by jste to chtěly hrát jen hodinu.a pak chlastat... ,,už aby se to dohrálo mam žízeň,,připadlo my to tak ???...
a pokud si tady lidi myslí že jsem nasraný kvůli poháru tak jste na omylu,svých poháru za šipky mám dosti..
přeji jim to a ať si ho užijí...
jinak ano bomba posezení ......