Nějak bychom se domluvili.
  Nějak bychom se domluvili.602 601 793, stačí prozvonit nebo napsat smsku, zavolám zpátky.
Dík, Zdeněk

Moderátor: Vedení klubu

Mohl bych v neděli v sobotu jsem v Brně.Nechměbejt píše:Ahoj, moc prosím někoho, kdo se v tom vyzná, jestli by mi nepřijel tuhle sobotu 5.3.2014 nějak odpoledne poradit v Praze-Západ při koupi VT 600 ??
602 601 793, stačí prozvonit nebo napsat smsku, zavolám zpátky.
Dík, Zdeněk
 Bydlím na kolonádě v Poděbradech, takže snad to do 5.4. všechno stihnu připravit a oběhat, abych se tam mohl dostavit
 Bydlím na kolonádě v Poděbradech, takže snad to do 5.4. všechno stihnu připravit a oběhat, abych se tam mohl dostavit  

tedka jí dám k doktorovi ať ji mám připravenou a snad budeme spolu oba spokojený
  tedka jí dám k doktorovi ať ji mám připravenou a snad budeme spolu oba spokojený  

Nejdřív si zkontroluj všechny kontakty startovacího okruhu, mohou být zoxidované, pak si nech zkontrolovat baterii zátěžákem a dobíjení kolik to dobíjí. Bez toho se nehneš dál. Ty kontakty nejen na baterii ale i na relé a kostru. A pak uvidíš co dál.Nechměbejt píše:Ahoj, prosím Vás o radu z řad odborníků. Přijdu k motorce, připraven k jízdě, otočím klíčkem, kontrolky se normálně rozsvítí, najednou zhasnou, nějak prapodivně, ale nastartuju, tak si říkám asi nějaká chyba, ale vyjíždím.. párkrát normálně zastavím, vypnu motor, nastartuju a jedu.. po cca 40 zastavím, vypnu motor. Po 5 minutách připraven k jízdě kontrolky normálně svítí, jakmile zmáčknu tlačítko start, tak zhasnou a už je konec. Na roztlačení z kopce to divně škube, jde na jeden válec a nakonec to teda tak nějak prapodivně kuckalo až to chytlo a normálně se ok elektrikou jedu domu, vše svítí bliká normálka. ujedu 50km, vše ok, přijedu před garáž, schválně zkusím nastartovat a to samé. Otázka zní, stalo se to někomu ? nějaká rada ? Napadlo mě jako první , jestli není po těch našich cestách vyklepanej kabel od baterky nebo jestli to nemůže být vyzkratovaný v tlačítku start. Jen pro upřesnění, minule jsem jel v dešti, to mě napadlo jako další , jestli to nemůže být i tím. Dík !