tak tedy přátelé jsem doma.Pár čísel k cestě. Celkem natočeno 6577km. Tam jsem jel skoro 5 dní..1 den 755km,752km,887km,814km,62km, Zpět jsem to vzal trochu rychleji,jel jsem to 3 dny..1 den 714km,1O32km a poslední šílený zátah 1562km.
opravdu mě bolel zadek
- .Celkový naklad na cestu 1289 E. Ve Faru se sešlo celkem 20 Čechů a 2 Slovenští přátelé. Po ose dojelo 9 motorek ,ostatní si mašiny přivezli auty. Slováci byli letadlem . Z Čech tam byli 2 Hondy Shadow, moje a kolega z Ostravska. Všichni co vyrazili z Čech, dojeli bez potíží akorát Z Ostravy Haybusa 1300 se cestou 4krát uvařila. Samozřejmě Honda SHADOW, tradičně bez sebemenšího problému. Zejména v pohoří Sierra Nevada, bylo takové horko, že jsem si nebyl jist jestli od rozpáleného motoru nejde chladnější vzduch, než byla okolní teplota. Zkrátka máme moc dobré mašiny. Ve Faru bylo vidět dost šedivek zejména VT 600, se zástupci jiných SHOC jsem se nesetkal. Byli tam ale zástupci Portugalského JAWA klubu, no to byla moje parketa, tak že jsme na setkáni vypili hodně
No hrůza
. Fotek jsem nafotil hodně, k Čuňasovi vemu foťák a snad to nějak dáme na naše stránky.(neumím to). Jinak Motoklub Faro,je obrovská organizace, která disponuje s velkou členskou základnou a mají obrovské zázemí , včetně dílen, dopravních prostředků ale i vlastní nemocnice. No na zbytek si řekneme ve CHřibské