Moderátor: Vedení klubu
Ještě objednávám Berry se Sikim teda chatka pro dva a ještě jednu chatku pro Psoťáka a Janu. Morava se rozrůstá SYKYsyky píše:Prosím G-08 B Sýkoráci nebo něco pro dva
Psoťáka jsem dal k Vám na G8 A. - Nebo chtějí raději jít do Chatky "A"???syky píše:Ještě objednávám Berry se Sikim teda chatka pro dva a ještě jednu chatku pro Psoťáka a Janu. Morava se rozrůstá SYKYsyky píše:Prosím G-08 B Sýkoráci nebo něco pro dva
Kráťo, myslel jsi chatku "A", tak jak jsem ti jí napsal????krata píše:Prosím jednu chatku pro dva-krata+Věrka
Díky
krata
Ano prřesně tak jedno "A"čko.jbc.soptik píše:Kráťo, myslel jsi chatku "A", tak jak jsem ti jí napsal????krata píše:Prosím jednu chatku pro dva-krata+Věrka
Díky
krata
Díky za info.
Případně jedno místo v nějakým áčku bude bohatě stačit....Smrťák píše:Ahoj, prosím o jedno místo. Nejlépe k Bosarovi s Tapetou. Děkuji.
Pokud ti to nevadí dal jsem tě zatím do vedlejší chatky. Zatím máme dost kapacit, tak jim nechávám soukromí. Teprve až nám kapacita začne docházet, začnu porušovat "soukromí dvojic" a přidělovat spolubydlícíMakinka píše:Pokud mohu tak do chatky k Pjažákovi a Klíštěti G11B, pokud to nepůjde, tak mě šoupěte jinam... Maki