kazdopadne diky za kazdou radu popripade zkusenost kdo neco takoveho jiz resil.

dost blba a neprehledna krizovatka s dvema pruhama jednim a dvema druhym smerem. Sam kdyz jedu z bauhausu odkud jela ona na tyhle krizovatce tocim hlavou jak na obrtliku abych mel vse v oku a nekomu tam nevjel. Nojo no tak snad to dopadne s masinou dobre vsechno chytil padak (ktery mi zachranil mimochodem nohu jinak bych ji mel pod motorkou) a zadni brasna ktera fungovala jako takovej padak pro zadek motorky
  dost blba a neprehledna krizovatka s dvema pruhama jednim a dvema druhym smerem. Sam kdyz jedu z bauhausu odkud jela ona na tyhle krizovatce tocim hlavou jak na obrtliku abych mel vse v oku a nekomu tam nevjel. Nojo no tak snad to dopadne s masinou dobre vsechno chytil padak (ktery mi zachranil mimochodem nohu jinak bych ji mel pod motorkou) a zadni brasna ktera fungovala jako takovej padak pro zadek motorky  a vezla se asi jen 4 metry preci jen sem jel do zatacky takze zadna extremni rychlost. Ale zamrzi to.
 a vezla se asi jen 4 metry preci jen sem jel do zatacky takze zadna extremni rychlost. Ale zamrzi to.
...a ideálně ještě dalšíma dvěma lampama na přídavné rampě.
 A rikal jsem si naber zkusenosti hochu to jde jenom jezdenim. A jizda po dalnici nikomu nic neda. Pravda Praha taky neni uplne to prave. A ano jizda na motorce neni jako v aute. Je mnohem LEPSI
 A rikal jsem si naber zkusenosti hochu to jde jenom jezdenim. A jizda po dalnici nikomu nic neda. Pravda Praha taky neni uplne to prave. A ano jizda na motorce neni jako v aute. Je mnohem LEPSI   . Pravdou take je ze jsou situace kde tam vylozene ten druhej par kol schazi
 . Pravdou take je ze jsou situace kde tam vylozene ten druhej par kol schazi