Tak a je tu KVĚTEN SYKY PARTY 2019 Letos Červenohorské Sedlo trochu delší ,ale oto krásnější jste věci zváni .A taková malá žádost kdo přijede prosím vás dovezte víčka od pet lahví jedno kolik je to na dobrou věc.SYKY
Moderátor: Vedení klubu

Seznam účastníků ( Ano / Možná / Ne ): 19 / 0 / 2
syky píše: stř 01. kvě 2019 9:50:57 Na Moravě je velká sbírka víček po školách.Váňa je školníkem jedné školy z nich kde sbírka probíhá a protože mám pul pytle víček tak jsem se s ním dohodl že vás požádám KDO BUDE CHTÍT at něco doveze není to podmínka jen taková malá pomoc.SYKY
SouhlasMarty píše: čtv 02. kvě 2019 10:54:39 Ptal jsem se proto, že už mě vážně sere jak na kdejakého přivandrovalce jsou ve státní kase připravené miliony a na naše děti musíme sbírat víčka. Osobně si myslím, že tím podporujeme hlavně výrobce PET lahví a další korporace tyto lahve využívající. I když TENTO zajímavý článek k tomuto tématu hovoří trochu jinak. Tolik k politice.
Takže jsem si TADY zjistil výkupní cenu víček a přivezu Ti ekvivalent cca 70 kg víček v hotovosti.
František píše: pon 13. kvě 2019 6:03:15 Jako vždy,akce Super,velký dík Sykymu,Dáše,Ivanovi a Unexu a všem co nějak pomáhali a postarali se o Nás. Červenohorské sedlo dobrý,mimochodem na tacho 820 km.Díky František a Lucie.