STK to je slovo do rvačky !
Jsou STKáčka kam příjedeš s novým autem a je to problém,taky jsou takový že udělají technickou i na ponorku
Strkání nějakých drátů nebo latí do výfuků o tom se jen píše zatím jsem nepotkal
nikoho,že by byl osobně takto šikanován.
Policie není STK ani Dekra a tak si nejsem jistý jestli takový píčoviny může dělat. Jediný co můžou určitě je že tě nemusí pusti dál a půjdeš pěšky.
Jak píše František,že za kopečkama to neradi slyší je asi pravda,ale já jsem opět jenom o tom slyšel.Konkrétně Rakušáci ty nás nemají v lásce a když vidíš a slyšíš na čem jezdí oni nebo Němci s Italama - nechápeš.
(Doporočuji méně koukat na TV Nova).

Když si vzpomenu jakou udělali reportáž na folie na okna tak jsem čekal kdy mě vytáhnou z auta a zastřelí
Pokud mám upravený výfuk a vidím cajty ,tak přece netahám za plyn naopak přeřadím nahoru a šudlám to.
Nejsem žádnej Emil Holub,ale pár zemí (D,I,PL,celý týden v Rakousku žádný transit) na motce jsem projel a bez problémů.
V loni jsem jeli celej Balkán:(Slovensko,Maďarsko,Bosna,ČernáH.,Srbsko,Kosovo,Albánie,Chorvatsko,Slovinsko,Rakousko)
Já mám-odvrtáno,Hanka má Spiritku-odvrtáno no a Germán VTX1300 a ten žádný laďáky ,ale jen chromovaný trubky.
Tady máš video aby jsi viděl na čem se jezdí v Rakousku
Faak am See
No a co závěrem ?
Méně číst a víc jezdit
Když tě vyhodí,tak si zkus pujčit od někoho origo a pak tam dáš zase to svoje,ale nedělej s toho drama.
Čabas P.