Ahoj, my jsme byli doma už v poledne a ujali se hlídacích povinností ( hlídáme vnučku a psa ) z toho důvodu se omlouváme těm se kterými jsme se nerozloučili. Akce byla super Zápaďáci se opravdu vytáhli, cesta domů z Libereckého kraje do Libereckého kraje přes Středočeský parádní celkem najeto 320 km .
Tak já už taky konečně doma. Cestu domu jsem pojal jako vejlet takže jsem najel téměř o 300km víc než jsem plánoval
Bylo krásně tak proč ne
Díky všem za super akcičku. Bylo to s vámi super
Zdarec...mi jsme už taky doma cca 15h,,zpocení,špinavý,utahaní prostě grogi
nějak se nám nechtělo jet po dálnici,tak jsme to ještě trochu natáhly ,,Ml.Boleslav-Jičín-a dolů na Kolín a dom...
Jinak akcička supr ,, 1,, ,krása a ohňostroj bomba,kemp supr a rybníček no no ,,NO COMENT,,a to počasí...
tak zase příště...
Ahoj všem, také jsme dojeli v pohodě, děkujeme všem za úžasný víkend. Vůbec se nám nechtělo domů, cestou jsme zajeli do Pekelných dolů, pak jsme probrouzdali ještě Děčín, Ústí, Litoměřice, pak jsme jeli přes Slaný na Kralovice domů, krásných 300 km.
Čawes tak ješt jednou.
Děkuju Všem co přijeli se skvělou náladou,protože o tom to právě je (otočilo se +/- 105 lidí)
Děkuju Našim Drahým Polovičkám,protože bez nich by jsme to prostě ani nedali !!!!!
Děkuju firmám a kamarádům za podporu,protože o to víc to bylo super.
Děkuju Tomu nahoře co tam řídí počasí,protože počasí je základ.
Děkuju osazenstvu kempu Jachta Holany,protože prostě byli skvělý.
Děkuju všem co se na akci podíleli,
Kratovi za mega nasazení volání,psaní,schánění,ježdění,jednání s kempem a já nevim co všechno ještě.
NX Petrovi za vyjížďku (snad při tý rychlosti moc netrpěl) Pavlovi za pomoc se stavěním.
Čuňasovi za zajištění prohlídky K.T.Rabštejn a zajištění oběda.
Familly Sup za zajištění Audio,Video,IT,Tetovačky,snad jsem na nic nezapomněl.
Kapele Ma.Ri.Ja protože hrály prostě skvěle.
Všem co natáčely,fotily,jezdily koukejte teď sdílet.
Já i Shiny děkujeme za nádherný víkend... když je o člověka královsky postaráno a parta báječněj lidí kolem v lůnu čisté přírody... to je ráááj Moc děkujeme organizátorům a jejich drahým polovičkám a pak i těm, kdo i jen malounko přiložili ruku k dílu...
Mám toho pořád plnou hlavu Díky a brzy na viděnou.....