Rezervována je celá hospoda se sálem, kde nám zahraje kapela Věšák,kterou už znáte ze srazu na Černém potoce.
Vstupné pro členy SHOC je dobrovolné .
Možnost přijet již v pátek ,kdy je na programu návštěva Stodolní ulice plné barů a zábavy.
Nocleh jako vždy v útulné tělocvičně TJ Sokol ve vlastních spacácích (cca 150 kč/noc) se snídani...vaječina od Shadoka
Odjíždíme v sobotu 19. 3. 2016 ve 13:46 Regiojetem z Hlavního nádraží. Rezervaci máme do vozu 7, sedadala 71 - 76(celé kupé).
Jízdenky má rezervované Jerry, Baron, Bosák, Šafi s Markétou a já se Zuzkou.
Návrat v neděli 20. 3. 2016 ze Stodolní Regiojetem v 10:27. Vůz 2, sedadla 51 - 56(opět celé kupé). V Praze ve 13:58.
Doobjednal jsem a samozřejmě ze svého ZAPLATIL, stejně jako PŘEDEŠLÉ, další dvě jízdenky. Na výlet se údajně přihlásil ještě Standa (čekatel) z Jihu.
Takže máme k předchozí rezervaci ještě další místa ve vedlejších kupé:
do Ostravy sedadla č.: 61 a 66
zpět do Prahy sedadla č.: 62 a 63.
Počítám-li, snad konečně správně, jede nás nyní 8 a máme tedy 8 zaplacených rezervací.
Děkuji VŠEM, kteří mne upozornili, že neumím počítat a že by tedy jeden z nás (stejně JÁ) seděl někde jinde než ostatní. Páč se přihlásilo 7 lidí. A já, pako, jsem si dovolil objednat a ZAPLATIT pouze 6 místenek.
Zajímavé je, že nejlépe počítat umí ti, kteří NEJEDOU...............
Pokud z tohoto příspěvku cítíte hořkost, tak tam je.
tak bohužel lidi
nějak začínáme postupně v rodině všichni marodit..a na víkend není hlídání a Verunka jde ještě do rachoty..tak si to tam užijte snad příště
Tak já v pátek na Stodolní něco natočím a pošlu video,ty vousy mi už ale nestihnou narůst V sobotu paříme jinde..snad žádný muslim biker nepříjde ..hlavně ne s ledviňákem To je fajn ,že se Pjažáci dobře baví na úkor Ostravy