Já pevně doufám, že mi budou hvězdy nakloněny a už tou dobou nebudu na neschopence. Pokud to klapne tak určo přijedu.
Bohužel autem Snad mně tam vpustíte
Čawes.Tak se Nám ta bejkárna lidičky blíží a dolaďujeme poslední detaily. V nejbližší době vyvěsíme jídelníček a nějak mi tady chybí jedna zásadní otázka tak tady je na ní odpověď....točí se tam Velké Březno.Počasí zatím slibují slušný takže se těšte,protože my se na Vás těšíme.František.
Už to píšu po třetí nešlo to odeslat.tak još jsme doma teda v15.30 hod,ale z těch zastávek mi vyprahlo tak jsem si skočil na tři.jinak super akce SYKY---Dáša Šá
Resumé...Lidičky.
Ještě jednou díky Všem co jste dorazili,protože bez Vás by ani nemělo cenu něco pořádat.V kempu se otočilo 67 lidí,nejni to sice nejvíc ale i tak považuju akci za velice povedenou.Chtěl bych jako ostatně vždy poděkovat speciálně Supovi za jeho mega obětavost a že to tentokrát měl super náročný,chtěl bych poděkovat Holkám na pokladně měli to zmáknutý jako ostatně vždycky.Poděkování také zdravotnímu personálu,děvčata se mého debilního nápadu zhostila úplně skvěle.Ještě jednou Sykymu a Pavlovi z Pjahé velké poděkování za dary do soutěží.Školníkovi,Čuňasovi a Nx Petrovi za vyjížďku.Kratovi dík za pitomý nápady a vůbec.Lucii že pro Vás nakoupila buřtíky a Vaškovi ten už bude vědět za co. Snad jsem na nic nezapomněl DÍKY,DÍKY,DÍKY. František.
Tak já už také doma.. cesta do Prahy se mi protáhla na nějakých 315km ale super...
Díky za bezvadnou akcičku, opravdu jsem se pobavil.. a jistě jsem nebyl sám..
Nazdar kamarádi, Moc děkujeme za super víkend, který neměl vůbec chybu a užili jsme si ho co to šlo. Rádi jsme vás zase všecky viděli a mohli se s vámi pobavit. Ještě jednou díky Gorky a Anetka
Smrt pouze uzavírá pověst člověka a rozhoduje zda je dobrá či zlá.